Buitenplaats Maartensdijk

De Perfecte Locatie voor Zakelijke Bijeenkomsten

Ontdek Buitenplaats Maartensdijk

De ideale bestemming voor jouw zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Met vijf unieke ruimtes bieden we de perfecte setting voor vergaderingen, brainstormsessies, borrels en diners, of het nu gaat om een klein gezelschap of een groot event. Laat je inspireren door onze inspirerende locatie, omringd door prachtige buitenruimtes, terrassen en een weelderige tuin. Bij ons kun je jouw vergaderruimte boeken en je laten inspireren door de rust en schoonheid van onze omgeving.

Drinks & Bites

Maak Jouw Bijeenkomst Compleet

Bij Buitenplaats Maartensdijk staat het concept "Drinks & Bites" centraal, waarmee we jouw bijeenkomst compleet maken. Geniet gedurende de dag van onbeperkte drankjes, zoals heerlijke koffie van Moyee, verfrissende thee van Clipper en een selectie van koud, plat en bruisend KRNWTR. Als smakelijke toevoeging serveren we koekjes van de Koekfabriek.

Op Stap in Maartensdijk

Inspiratie buiten de Locatie

Naast de inspirerende faciliteiten en culinaire genoegens, biedt Buitenplaats Maartensdijk ook een scala aan mogelijkheden voor inspiratie buiten de locatie. Maak een ontspannen wandeling door de prachtige landerijen van Maartensdijk of breng een bezoek aan het nabijgelegen Landgoed Eyckenstein, waar je een fascinerende rondleiding kunt krijgen op de Tuinderij van Eyckenstein. Ons behulpzame team staat klaar om je te assisteren bij het plannen en organiseren van je programma, zodat je de omgeving ten volle kunt verkennen en ervaren.

Ontdek de veelzijdigheid van Buitenplaats Maartensdijk en laat ons je zakelijke bijeenkomsten en evenementen naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en te ontdekken hoe we samen een onvergetelijke ervaring kunnen creëren in deze prachtige omgeving.


Contact

buitenplaatsmaartensdijk.nl
reservering@buitenplaatsmaartensdijk.nl
+316 132 887 51

Buitenplaats Maartensdijk
Dorpsweg 23
3738 CA Maartensdijk