Ontdek onze veelzijdige externe locaties

De perfecte setting voor uw evenement op elke gewenste locatie

Bij Het Olde Regthuys bieden we niet alleen onze prachtige locatie in Tienhoven, maar ook de mogelijkheid om uw evenement te organiseren op externe locaties. Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander speciaal evenement plant, wij hebben diverse veelzijdige locaties tot uw beschikking.

Onze externe locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan verschillende behoeften en stijlen. Van sfeervolle landgoederen tot moderne eventlocaties, wij hebben de perfecte setting om uw evenement tot een succes te maken. Onze locaties bieden verschillende mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw evenement precies zo in te richten als u wilt.

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het plannen en organiseren van uw evenement op een externe locatie. Wij zorgen voor een naadloze uitvoering, inclusief catering, decoratie, technische ondersteuning en alle andere aspecten die nodig zijn voor een geslaagd evenement. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om uw visie tot leven te brengen en uw gasten te verrassen.

Of u nu kiest voor een idyllisch landgoed, een historische locatie of een andere externe locatie, wij zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw speciale evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen op een externe locatie.